Arbejdsglæde nu

Arbejdsglæde nu


Arbejdsglæde er glæde for livet


Når vi har det sjovt sammen på arbejdspladsen, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden, vi får en følelse af velvære og vi begynder at fokusere på de gode sider af tilværelsen.

 

Hvordan kan det være, at vi ofte tager livet tungt og føler os pressede, når det kommer til vores arbejdsliv. Har vi skabt en overbevisning om, at vi løser opgaverne bedre i en stram og alvorlig kontekst? Kunne det være muligt, at vi rent faktisk producerer mere, er mere kreative og bedre til at kommunikere, når vi bringer glæden og humoren mere i spil? Kunne det være muligt at livet ville glide nemmere, hvis vi tog det lidt mindre tungt?

 

Arbejdsglæde må på skemaet nu. Det er tid til at bruge det kæmpe potentiale der ligger i glæden. Det der bringer dig smil og det der fylder dig op på den gode måde, skal bringes i spil nu. Det er den gode energi, der både gør dig let og fri, men også giver dig lyst til at gøre det du er bedst til. Foredraget går i dybden med de vaner vi har fået som voksne, som gør at vi glemmer at nyde livet og have det sjovt sammen. Jeg laver et ”5 vaner for arbejdsglæde værdisæt” med input fra virksomhedens/institutionens hverdag. Værdisættet beskriver hvilke nye vaner man kan/skal indføre, så man opnår mere succes ved at have det sjovt sammen på arbejdspladsen.

Når vi har det sjovt på arbejdspladsen bliver livet meget nemmere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du mærker og oplever flere succesoplevelser når du har friheden til at have det sjovt! 

Sæt arbejdsglæde på skemaet nu og brug alle de fordele der er i det gode humør.  

Varighed: 1,5 time eller efter behov.

BEGEJSTRING FOR LIVET

Tænk nyt og oplev noget nyt! Dette foredrag handler om at tænke nye tanker! Når du tænker nye tanker er der en stor chance for at du får en belønning. Belønningen er nye muligheder og nye erkendelser.

Læs mere om fordraget her >>

SAGT OM THOMAS

“Tusinde tak for dit rigtig gode indslag i går. Dette satte en dejlig stemning for resten af dagen, som også var medvirkende til at vi havde en fantastisk dag, hvor alle fik rigtig meget med hjem.”

Læs flere udtalelser her >>